Yleistä

WasaGroup-konserni on suuri joukko kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaisia, jotka puhaltavat yhteen hiileen ja pyrkivät aina parhaimpaansa asiakkaiden tarpeiden täyttämiseksi.

WasaGroup-konserni on Suomen nopeimmin kasvava kiinteistö- ja rakennusalan konserni, joka tarjoaa ainutlaatuisen kattavan näköalapaikan kiinteistö- ja rakennusalan toimintaan.

WasaGroup-konsernin toimialat kattavat koko kiinteistö- ja rakennusalan kentän kiinteistö- ja hankekehityksestä, suunnitteluun, rakentamiseen ja urakointiin sekä konevuokraukseen ja työmaapalveluihin sekä kiinteistövarainhoidosta kiinteistösijoittamiseen ja -rahastojen toimintaan.

Innovatiivinen ja innostava

WasaGroup-konserni on ainutlaatuinen kiinteistöalan toimija, joka yhdistää monipuolisen osaamisensa asiakkaidensa ja kumppaneidensa käyttöön teknisestä kiinteistöosaamisesta aina kiinteistösijoittamiseen saakka. Asiakkaitamme ovat kiinteistöjen käyttäjät, vuokralaiset, kiinteistöjen omistajat ja kiinteistösijoittajat sekä muut rakennusalan toimijat – olemme siis koko kiinteistö- ja rakennusalan keskiössä.

WasaGroup-konserni on aito kiinteistö- ja rakennusalan tulevaisuuden tekijä, joka mahdollistaa ammattilaisilleen tilaisuuden osallistua kiinteistökehityshankekokonaisuuksiin. Meillä et tee vain omaa pientä osaasi, vaan olet aidosti osa laaja-alaista tiimiä ja merkittäviä hankkeita.

Ammattitaitoa ja hyvinvointia

WasaGroup-konsernissa arvostetaan osaamista ja asennetta. WasaGroup-konsernissa kannustetaan ja tarjotaan mahdollisuus kehittää itseään ja osaamistaan. Arvostamme monipuolista osaamista ja WasaGroup-konsernin ammattilaiset pääsevätkin osallistumaan laajoihin kiinteistö- ja rakennusalan projekteihin osana monialaista tiimiä.

WasaGroup-konsernin suurin voimavara on ihmiset ja heidän osaamisensa. Kannustamme ja tuemme ihmistemme kehittymistä sekä kouluttautumista.

WasaGroup-konsernissa panostetaan työntekijöiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. WasaGroup-konsernissa tarjotaan monipuolisia työhyvinvointia tukevia palveluita sekä koko konsernin yhteisiä tempauksia ja tapahtumia. Olemme työpaikka, joka arvostaa myös työntekijöiden perheitä.

Urapolut

WasaGroup-konsernissa arvostetaan osaamista, yrittäjähenkisyyttä ja yrittäjyyttä. WasaGroup-konserni mahdollistaa innokkaille ja osaaville työntekijöille mahdollisuuden oman urapolun rakentamiseen sekä tuen yrittäjyyteen konsernissa.

WasaGroup-konserni on poikkeuksellisen laaja-alainen toimija, mikä mahdollistaa monipuoliset ja omanlaiset urapolut myös eri toimintojen välillä. Erilaiset urapolkumahdollisuudet tarjoavat WasaGroup-konsernin ammattilaisille mahdollisuuden rakentaa itselleen laaja ja kattava osaaminen.

WasaGroup-konsernissa ei tunneta lasikattoja. WasaGroup-konserni tarjoaa parhaille osaajille mahdollisuuden edetä urallaan aina osakkuuteen asti.

Liity mukaan rakentamaan WasaGroupin kasvutarinaa! Jätä CV