Opiskelijoille

WasaGroup tarjoaa opiskelijoille näköalapaikan kiinteistö- ja rakennusalan tulevaisuuteen.

WasaGroup-konserni on Suomen nopeimmin kasvava kiinteistö- ja rakennusalan konserni, joka tarjoaa ainutlaatuisen kattavan näköalapaikan kiinteistö- ja rakennusalan toimintaan.

WasaGroup-konsernin toimialat kattavat koko kiinteistö- ja rakennusalan kentän kiinteistö- ja hankekehityksestä, suunnitteluun, rakennuttamiseen, valvontaan, rakentamiseen ja urakointiin sekä konevuokraukseen ja työmaapalveluihin sekä kiinteistövarainhoidosta kiinteistösijoittamiseen ja -rahastojen toimintaan.

WasaGroup-konserni on aito kiinteistö- ja rakennusalan tulevaisuuden tekijä, joka kehittää jatkuvasti uusia toimintamalleja, palveluita sekä palvelukokonaisuuksia. WasaGroup-konsernin kanssa voit olla etulinjassa tekemässä jotain uutta.

Tulevaisuuden rakentajia

WasaGroup-konserni on nopea, ketterä ja aktiivinen uuden rakentaja. Pyrimme aina parantamaan toimintaamme ja tuottamaan osaamisellamme asiakkaillemme entistä parempaa hyötyä. Haluamme joukkoomme aktiivisia ammattilaisia, jotka haluavat kehittää niin itseään kuin koko porukkamme toimintaa.

WasaGroup-konsernissa pyrimme löytämään aina uusimmat ja parhaat toimintatavat asiakkaidemme tarpeiden täyttämiseksi. WasaGroup-konserni on täynnä tulevaisuuden rakentajia. WasaGroup-konserni voi tarjota opiskelijalle opinnäytetyömahdollisuuksia sekä harjoittelumahdollisuuksia kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaisten keskellä.

WasaTrainee

WasaTrainee-ohjelma on suunnattu alkuvaiheen rakennusalan korkeakouluopiskelijoille, ja ohjelman aikana opiskelijalle luvataan kesätyö- / harjoittelupaikka jokaiselle kesälle opintojen aikana. Varman kesätyöpaikan lisäksi opiskelijan kerryttämä työkokemus on monipuolista, sillä kesätyö on joka kesä eri tiimissä.

WasaTrainee-ohjelmaan valitut opiskelijat saavat itse vaikuttaa Trainee-ohjelmansa sisältöön, ja jokaisen opiskelijan kohdalla WasaTrainee-ohjelma näyttää erilaiselta. Valinnan varaa on, sillä konsernin toimialat kattavat koko kiinteistö- ja rakennusalan kentän kiinteistö- ja hankekehityksestä suunnitteluun, rakennuttamiseen ja urakointiin sekä konevuokraukseen ja työmaapalveluihin sekä kiinteistövarainhoidosta kiinteistösijoittamiseen ja -rahastojen toimintaan.

Jokakesäisen, vaihtelevan harjoittelupaikan lisäksi WasaTrainee-ohjelmaan valituilla opiskelijoilla on mahdollisuus tehdä konsernille myös opinnäytetyö, eikä vakituinen työpaikkakaan valmistumisen jälkeen ole lainkaan poissuljettua. WasaTrainee-ohjelman harjoittelupaikkojen sijainti on pääsääntöisesti Vaasa.

Hae ohjelmaan täältä!

Urapolut

WasaGroup-konsernissa arvostetaan osaamista, yrittäjähenkisyyttä ja yrittäjyyttä. WasaGroup-konserni mahdollistaa innokkaille ja osaaville työntekijöille mahdollisuuden oman urapolun rakentamiseen sekä tuen yrittäjyyteen konsernissa.

WasaGroup-konserni on poikkeuksellisen laaja-alainen toimija, mikä mahdollistaa monipuoliset ja omanlaiset urapolut myös eri toimintojen välillä. Erilaiset urapolkumahdollisuudet tarjoavat WasaGroup-konsernin ammattilaisille mahdollisuuden rakentaa itselleen laaja ja kattava osaaminen.

WasaGroup-konsernissa ikä on vain numero. Osaaminen ja asenne ratkaisee. WasaGroup-konsernissa ei tunneta lasikattoja. WasaGroup-konserni tarjoaa parhaille osaajille mahdollisuuden edetä urallaan aina osakkuuteen asti.

WasaGroup-konsernissa on jokaisen ammattilaisen itsensä näköisiä uratarinoita! Tutustu uratarinoihin.

Liity mukaan rakentamaan WasaGroupin kasvutarinaa! Jätä CV