Nuoremmille ammattilaisille

WasaGroup tarjoaa kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaiselle ainutlaatuisen näköalapaikan toimialalla.

WasaGroup-konserni on Suomen nopeimmin kasvava kiinteistö- ja rakennusalan konserni, joka tarjoaa ainutlaatuisen kattavan näköalapaikan kiinteistö- ja rakennusalan toimintaan.

WasaGroup-konsernin toimialat kattavat koko kiinteistö- ja rakennusalan kentän kiinteistö- ja hankekehityksestä, suunnitteluun, rakennuttamiseen, valvontaan, rakentamiseen ja urakointiin sekä konevuokraukseen ja työmaapalveluihin sekä kiinteistövarainhoidosta kiinteistösijoittamiseen ja -rahastojen toimintaan.

WasaGroup-konserni on aito kiinteistö- ja rakennusalan tulevaisuuden tekijä, joka mahdollistaa ammattilaisilleen tilaisuuden osallistua kiinteistökehityshankekokonaisuuksiin. Meillä et tee vain omaa pientä osaasi, vaan olet aidosti osa laaja-alaista tiimiä ja merkittäviä hankkeita.

Tulevaisuuden rakentajia

WasaGroup-konserni on nopea, ketterä ja aktiivinen uuden rakentaja. Pyrimme aina parantamaan toimintaamme ja tuottamaan osaamisellamme asiakkaillemme entistä parempaa hyötyä. Haluamme joukkoomme aktiivisia ammattilaisia, jotka haluavat kehittää niin itseään kuin koko porukkamme toimintaa.

WasaGroup-konsernin ammattilaiset pääsevätkin osallistumaan laajoihin kiinteistö- ja rakennusalan projekteihin osana monialaista tiimiä. WasaGroup-konsernissa ammattilaiset eivät ole liukuhihnalla tuotantoprosessin pieni osa, vaan jokainen on mukana laajoissa hankkeissa alusta loppuun saakka.

WasaGroup-konsernissa pyrimme löytämään aina uusimmat ja parhaat toimintatavat asiakkaidemme tarpeiden täyttämiseksi. WasaGroup-konserni on täynnä tulevaisuuden rakentajia.

Urapolut

WasaGroup-konsernissa arvostetaan osaamista, yrittäjähenkisyyttä ja yrittäjyyttä. WasaGroup-konserni mahdollistaa innokkaille ja osaaville työntekijöille mahdollisuuden oman urapolun rakentamiseen sekä tuen yrittäjyyteen konsernissa.

WasaGroup-konserni on poikkeuksellisen laaja-alainen toimija, mikä mahdollistaa monipuoliset ja omanlaiset urapolut myös eri toimintojen välillä. Erilaiset urapolkumahdollisuudet tarjoavat WasaGroup-konsernin ammattilaisille mahdollisuuden rakentaa itselleen laaja ja kattava osaaminen.

WasaGroup-konsernissa ei tunneta lasikattoja. WasaGroup-konserni tarjoaa parhaille osaajille mahdollisuuden edetä urallaan aina osakkuuteen asti.

WasaGroup-konsernissa on jokaisen ammattilaisen itsensä näköisiä uratarinoita! Tutustu uratarinoihin.

Liity mukaan rakentamaan WasaGroupin kasvutarinaa! Jätä CV