Kokeneille konkareille

WasaGroup tarjoaa jo kokeneille kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaisille ainutlaatuisia mahdollisuuksia urakehitykseen.

WasaGroup-konserni on Suomen nopeimmin kasvava kiinteistö- ja rakennusalan konserni, joka tarjoaa ainutlaatuisen kattavan näköalapaikan kiinteistö- ja rakennusalan toimintaan.

WasaGroup-konsernin toimialat kattavat koko kiinteistö- ja rakennusalan kentän kiinteistö- ja hankekehityksestä, suunnitteluun, rakentamiseen ja urakointiin sekä konevuokraukseen ja työmaapalveluihin sekä kiinteistövarainhoidosta kiinteistösijoittamiseen ja -rahastojen toimintaan.

Innovatiivinen ja innostava

WasaGroup-konserni on ainutlaatuinen kiinteistöalan toimija, joka yhdistää monipuolisen osaamisensa asiakkaidensa ja kumppaneidensa käyttöön teknisestä kiinteistöosaamisesta aina kiinteistösijoittamiseen saakka. Asiakkaitamme ovat kiinteistöjen käyttäjät, vuokralaiset, kiinteistöjen omistajat ja kiinteistösijoittajat sekä muut rakennusalan toimijat – olemme siis koko kiinteistö- ja rakennusalan keskiössä.

WasaGroup-konsernissa kokeneetkin konkarit voivat löytää aivan uusia mahdollisuuksia laajentaa osaamistaan sekä jalostaa osaamistaan uudenlaisiksi asiakkaitamme hyödyntäviksi tuotteiksi ja palveluiksi..

Ammattitaitoa ja hyvinvointia

WasaGroup-konsernissa arvostetaan osaamista ja asennetta. WasaGroup-konsernissa kannustetaan ja tarjotaan mahdollisuus kehittää itseään ja osaamistaan. Arvostamme monipuolista osaamista ja WasaGroup-konsernin ammattilaiset pääsevätkin osallistumaan laajoihin kiinteistö- ja rakennusalan projekteihin osana monialaista tiimiä.

WasaGroup-konsernin suurin voimavara on ihmiset ja heidän osaamisensa. Kannustamme ja tuemme ihmistemme kehittymistä sekä kouluttautumista.

WasaGroup-konsernissa panostetaan työntekijöiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. WasaGroup-konsernissa tarjotaan monipuolisia työhyvinvointia tukevia palveluita sekä koko konsernin yhteisiä tempauksia ja tapahtumia. Olemme työpaikka, joka arvostaa myös työntekijöiden perheitä.

Urapolut

WasaGroup-konsernissa arvostetaan osaamista, yrittäjähenkisyyttä ja yrittäjyyttä. WasaGroup-konsernissa kokeneilla ammattilaisillakin on uusia mahdollisuuksia laajentaa osaamistaan perinteisen kenttänsä ulkopuolelle.

WasaGroup-konsernissa ei tunneta lasikattoja. WasaGroup-konserni tarjoaa parhaille osaajille mahdollisuuden edetä urallaan aina osakkuuteen asti.

WasaGroup-konsernissa on jokaisen ammattilaisen itsensä näköisiä uratarinoita! Tutustu uratarinoihin.

Liity mukaan rakentamaan WasaGroupin kasvutarinaa! Jätä CV