Markkinoinnin harjoittelija Veera: ”On ollut hienoa oppia uutta alaa ja päästä tekemään käytännössä koulussa opittuja asioita”

Veera Virtanen aloitti WasaGroupilla markkinoinnin ammattiharjoittelun keväällä 2018. Harjoittelupaikasta hän sai tiedon koulusähköpostin kautta. Harjoittelun loputtua syksyllä 2018 Virtanen sai jatkaa töitä opiskelujen ohella.

Virtanen teki harjoittelunsa koulun ohella kevään ja syksyn aikana. Hän työskenteli WasaGroupin infossa tehden erilaisia markkinoinnin ja toimistoassistentin tehtäviä. Markkinoinnin avustaviin tehtäviin kuului esimerkiksi kohteiden myyntimateriaalien tekeminen ja päivittäminen, uusien kohteiden päivittäminen nettisivuille sekä etsiä valokuvaajia ympäri Suomea kuvaamaan valmistuneita kohteita. Infossa työskennellessään hän on ottanut vieraita vastaan sekä vastaillut infoon tuleviin puheluihin.

Virtanen koki oppineensa paljon uutta harjoittelun aikana.

– Pääsin työskentelemään alalle, josta minulla ei ole lainkaan aiempaa kokemusta. On ollut hienoa oppia uudesta alasta ja päästä tekemään käytännössä koulussa opittuja asioita.

Hän on kokenut saaneensa aina apua ja opastusta, kun on sitä tarvinnut.

Erinomainen työyhteisö

Virtasen mielestä työyhteisö WasaGroupilla on ollut erinomainen ja työkaverit ovat olleet auttavaisia, ja joka kerta töihin on ollut kiva tulla. Hänen mielestään onkin tärkeää, että työyhteisö toimii, jolloin kaikki viihtyvät töissä paremmin. Virtanen kertoo myös, kuinka on ollut hieno nähdä, miten eri alojen ihmiset tekevät yhteistyötä saman katon alla.

– Mielestäni Wasa360-konsepti on aivan loistava. Helpottaa huomattavasti projektin etenemistä, kun kaikki kiinteistökehityshankkeen palvelut saa yhdestä paikasta.

Työpaikalla hän on kokenut oppineensa käytännön työstä todella paljon, mitä ei pelkästään koulussa istumalla opi.

 

 

Veera Virtanen

Ikä: 23

Koulutus: Markkinoinnin opiskelija (AMK)