Kesätyöntekijä Eric: ”Vastaukset kysymyksiin löytyvät nopeasti, kun eri alojen asiantuntijat istuvat vierekkäin”

Eric Frantzen on työskennellyt kesän osana Wasagroupin varainhoitotiimiä. Hän on kesän aikana päässyt myös tuuraamaan kiinteistöpäällikköä, sekä tehnyt erilaisia taloushallinnon tehtäviä.

Eric Frantzén kuuli WasaGroupista hänen äitinsä tehdessä lehtijuttua yhtiöstä. Kesätyön haun aikaan yritys muistui mieleen ja työpaikka löytyi.

Osana kiinteistövarainhoitotiimiä

Frantzén on kesän aikana toiminut osana WasaGroupin kiinteistövarainhoitotiimiä. Hänen päätehtävänään on ollut etsiä due diligence -dokumentteja eli toisin sanoen etsiä myyntiä varten asiakirjoja, jotka vastaavat kysymyksiin, joita asiakkaalla saattaa olla. Hän on lisäksi tuurannut kiinteistöpäällikköä tämän loman aikana ja hoitanut muita taloushallinnollisia tehtäviä.

Frantzén on pitänyt työstään ja kokee sen tärkeäksi.

– Työ on ollut haasteellista hyvällä tavalla ja joka päivä on oppinut jotain uutta.

Hänen mielestään on ollut hyvä, että työtä ei ole pelkästään opetettu tekemään vaan on myös selitetty, miksi sitä tehdään, sillä se on auttanut häntä ymmärtämään työtä paremmin. Hän myös nauttinut liukuvasta työajasta.

Kaikki vetävät yhtä köyttä

Työyhteisö on ollut Frantzénin mielestä myös oikein mukava. Töitäkin tehdessä on tuntunut, että kaikki vetävät yhtä köyttä, sillä aina kun hän on käynyt jotain kysymässä, siihen on jaksettu vastata, eikä hän ole kokenut olevansa häiriöksi. Yleinen ilmapiiri on ollut kaikkien töitä kunnioittava.

Wasa360-konseptista Frantzén kertoo ymmärtävänsä sen edut ja huomannut ne omissa töissäänkin.

-Hommat hoituvat huomattavasti nopeammin ja helpommin, kun kiinteistökehitysprojektiin tarvittavat palvelut löytyvät saman katon alta. Vastaukset kysymyksiin löytyvät nopeasti, kun eri alojen asiantuntijat istuvat vierekkäin.

Frantzén on kokenut saaneensa koulutuksestaan paljon apua töihinsä mutta sanoo työelämän olevan kuitenkin aivan eri asia. Koulun penkille Frantzén palaa kesän jäljiltä useita työkokemuksia rikkaampana.

 

Eric Frantzén
Ikä: 24
Koulutus: Kauppatieteiden opiskelija