Vastaava työnjohtaja, WasaCon Oy

Haemme WasaCon Oy:n kasvavaan joukkoon Vaasan alueen työmaille vastaavaa työnjohtajaa.

WasaCon

Haemme WasaCon Oy:n kasvavaan joukkoon Vaasan alueen työmaille vastaavaa työnjohtajaa.

Sinulla on rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin tutkinto ja sinulla on kokemusta vähintään työnjohtajan tehtävistä. Voit olla kokenut vastaava työnjohtaja tai valmis nousemaan uralla pykälän ylemmäs.

Arvostamme sinussa oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta, ja osaat hahmottaa kokonaisuuksia ilman että yksityiskohdat jäävät huomiotta. Toivomme sinulta kustannus- ja laatutietoisuutta työturvallisuutta unohtamatta. Työskentelet tehokkaasti myös paineen alla, ja sinulla vahvat neuvottelu- ja yhteistyötaidot. Vastaat projektisi tuotannosta, kustannushallinnasta, laadusta, työturvallisuudesta ja ympäristöasioista sekä toimit työmaasi henkilöstön esimiehenä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vahvassa kasvussa olevassa yrityksessä, jossa pääset tekemään töitä niin uudisrakentamisen kuin korjaus- ja kiinteistökehityshankkeidenkin parissa. Liittymällä kasvavaan joukkoon rakennusalan todellisia ammattilaisia otat ison harppauksen myös oman kehittymisesi kannalta. Meillä urakehityksesi on monipuolinen, ja sinulla on aito mahdollisuus edetä konsernin osakkaaksi.

Liity mukaan rakentamaan WasaConin kasvutarinaa ja lähetä cv:si jo tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Martti Sillanpää, p. 040-5942837.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi mahdollisimman pian osoitteeseen: tyohakemukset@wasagroup.fi Laita hakemuksesi otsikoksi ”Vastaava työnjohtaja Vaasa”